Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 28.03.2024, 20:15
Відділ освіти 
Сихівського району 
управління освіти 
департаменту гуманітарної політики 
Львівської міської ради
Для перегляду НОВИН - клацніть в меню пункт "Новини"
Меню сайту

Наше опитування
Оцініть роботу РВО
Всього відповідей: 90
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Лютий » 23 » Про фестиваль неформальної освіти INSIGHT
11:23
Про фестиваль неформальної освіти INSIGHT

В Києві вперше відбудеться фестиваль неформальної освіти INSIGHT

5-6 березня 2015 року в Київському Палаці дітей та юнацтва відбудеться Перший Міжнародний фестиваль неформальної освіти INSIGHT, метою якого є обмін думками, досвідом, практично-методичними напрацюваннями освітян та експертів України, Грузії, Польщі та країн Прибалтики у сфері неформальної освіти. Фестиваль створено за ініціативи небайдужих батьків, які розуміють, що освіта – це ключ до майбутнього успіху нашої країни та вирішальний фактор її конкурентоспроможності у міжнародному контексті.

Фестиваль неформальної освіти відбудеться в Україні вперше і стане постійно діючим заходом задля практичного та методичного обміну досвідом між викладачами, вихователями, аніматорами, тьюторами. Важливим аспектом фестивалю буде також взаємодія батьків та навчальних закладів, просвіта батьків та їхнє активне залучення до обговорення реформування системи освіти в Україні.

В рамках фестивалю відбудеться ярмарок новітніх освітніх методик, а також практичні майстер-класи і воркшопи, на яких будуть продемонстровані найновіші освітні технології та практики. Гості заходу зможуть взяти участь у дискусіях з представниками прогресивних навчальних закладів неформальної та позашкільної освіти України, Польщі, Грузії та країн Прибалтики. Крім того, на фестивалі буде презентовано Всеукраїнський навчально-методичний тренінговий центр для освітян з метою навчання молодих викладачів, вихователів, аніматорів та передачі досвіду роботи з дітьми.

«Вже завтра світ буде належати тим, хто не просто здобуває знання, а хто вміє перетворити їх на досягнення. Пострадянську систему освіти, орієнтовану на накопичення інформації, потрібно докорінно змінювати, і, перш за все, фокусуватися на розкритті талантів та здібностей дітей. Метою фестивалю, окрім знайомства викладачів і тьюторів з сучасними методиками і матеріалами, є також обговорення дорожньої карти реформ у шкільній та позашкільній освіті та необхідних перших кроків для їх ефективного впровадження», – прокоментувала співзасновниця фестивалю Наталія Лимонова.

До участі у фестивалі запрошені представники Міністерства освіти і науки України, Комітету Верховної Ради України з питань науки та освіти, Національної академії педагогічних наук, а також освітні асоціації, власники та керівники освітніх проектів, викладачі, методисти, вихователі, тьютори та небайдужі батьки.

Електронна реєстрація для участі у Фестивалі за посиланням: http://goo.gl/forms/6li1A10BcH. Попередня реєстрація для участі у Фестивалі є обов’язковою.

За додатковою інформацією звертайтеся, будь ласка, до агенції PRP:

Дар’я Федорова

dfedorova@prp.com.ua

(044) 495 29 60

Запрошення на Фестиваль

Переглядів: 477 | Додав: Escuela | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Архів записів
Корисні посилання

МОН України
Управління освіти
МНЦО м.Львова
ЛОIППО
ЛОДА

Biддiли освiти
  
Галицький РДА
  Залізничний РДА
  Личаківський РДА
  Франківський РДА
  Шевченківський РДА

Освітній портал Львівщини

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Львів 

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz