Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСереда, 24.04.2024, 12:59
Відділ освіти 
Сихівського району 
управління освіти 
департаменту гуманітарної політики 
Львівської міської ради
Для перегляду НОВИН - клацніть в меню пункт "Новини"
Меню сайту

Наше опитування
Оцініть роботу РВО
Всього відповідей: 90
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Квітень » 27 » Семінар-практикум «Розвиток обдарованості учнів у процесі вивчення світової літератури як важливий чинник особистісно-орієнтованого навчання
17:16
Семінар-практикум «Розвиток обдарованості учнів у процесі вивчення світової літератури як важливий чинник особистісно-орієнтованого навчання

Семінар-практикум для вчителів світової літератури
«Розвиток обдарованості учнів у процесі вивчення світової літератури
як важливий чинник особистісно орієнтованого навчання»

11 березня 2015 року в ССЗШ № 93 м. Львова відбувся семінар-практикум для вчителів світової літератури на тему «Розвиток обдарованості учнів у процесі вивчення світової літератури як важливий чинник особистісно орієнтованого навчання», на якому були присутні 21 учитель львівських шкіл. 

Семінар відкрила методист НМЦО м. Львова Г. Мрачковська, яка розповіла про важливість системи роботи з обдарованими дітьми, оскільки вони – інтелектуальна еліта України.

 

Методист НМЦО ознайомила присутніх з вимогами до вчителя при роботі з обдарованими дітьми, а саме з певними якостями, якими має володіти вчитель; з рекомендаціями, як розвивати творчі здібності школярів; з пам’яткою для вчителів у роботі з обдарованими дітьми; з методами, які є результативними у розкритті творчого потенціалу учнів на уроках світової літератури, а також з участю школярів у дослідницьких проектах.

Учитель світової літератури СЗШ № 90 Жеребецька І. Б., яка багато працює на уроках з ІКТ, поділилася своїм досвідом роботи з обдарованими дітьми і продемонструвала буктрейлери своїх вихованців, які є своєрідною рекламою книзі й активно використовуються вчителькою на уроках.

Керівник Сихівського РМО вчителів світової літератури Семенина О. З. ознайомила учасників семінару зі статтею Жеребецької І. Б. «КВК «Теренами античності, середньовіччя, Відродження» для учнів 8-9 класів», опублікованою в науково-методичному журналі «Зарубіжна література в школі» (№ 14 (квітень) 2014 р., видавнича група «Основа»).

Методист-координатор НМЦО Крупич Л. М. розповіла про конкурс зі світової літератури «Світова літературна класика – джерело натхнення» і роботу журі, яке вона очолювала, та побажала львівським учителям добра, миру і плідної праці у виявленні й підтримці обдарованих учнів.

 

Переглядів: 586 | Додав: Escuela | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Корисні посилання

МОН України
Управління освіти
МНЦО м.Львова
ЛОIППО
ЛОДА

Biддiли освiти
  
Галицький РДА
  Залізничний РДА
  Личаківський РДА
  Франківський РДА
  Шевченківський РДА

Освітній портал Львівщини

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Львів 

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz